Valikko Sulje

Kotirannalla

65.00 450.00 

Alkavan kesän aamu oli sumuinen ja seesteinen. Lehdet olivat juuri puhjenneet puihin ja ne loistivat kirkkaan vihreinä. Sorsapariskunta lipui maisemassa hiljalleen eteenpäin asettuen rantaan ilmeisesti pesäntekopuuhiin.

”Kotirannalla” kuva on otettu 17.5.2021 ja se voitti Keski-Suomen paras luontokohde -valokuvakilpailun 2022. Kuva on otettu Saarijärven rannasta suositun ulkoilureitin (Mannilan männikkö) varrelta, mikä sijaitsee vain noin kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Hinnat sisältävät alv 24 % ja ilmaisen toimituksen Suomessa.

Kuva kannattaa klikata auki, jolloin se näkyy tarkkana. Saatavilla myös vaakaan rajattuna.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Laadukkaat kuvatuotteet kotisi sisustukseen

Kuvatuotteet tehdään yhteistyössä suomalaisen valokuvatulostuksen ammattilaisen Beyondprintin kanssa.

Jokainen tilaus käsitellään yksilöllisesti  – voit siis olla varma sisustustaulusi korkeasta laadusta.

Taulujen hinta määräytyy kuvakoon sekä valittavan materiaalin mukaan.

Mikäli kuvaa tai sopivaa kokoa ei löydy verkkokaupan valikoimasta, voitte ottaa yhteyttä yhteyslomakkeen tai sähköpostin avulla.

Arkistokelpoiset paperilaadut

Fine Art – 310 g (Laadukas, paksu ja mattapintainen. Värit toistuvat erittäin hyvin)

Taulutyypit

Akryyli: Kuva painetaan suoraan akryylin pintaan ja se viimeistellään taustalevyllä. Sileäpintainen kuvataulu on valmis ripustettavaksi seinällesi. Pinta on kiiltävä ja valoa heijastava. Vahvuus 7 mm.

Metalli:  Noin 3 mm paksu pääosin satiini-mattapintainen, ei heijastava, mutta aavistuksen metallinhelmeilevä jäykkä taulu ripustuksella. Todella laadukas ja värintoistoltaan hieno. Keveytensä vuoksi helppo kiinnitettävä. Suosituin ja kohtuullisen edullinen taulumateriaali.

Lasi: Koe kuvaloisto suoraan lasille painettuna! Kestävä lasitaulu on sileäpintainen ja siinä on hiotut reunat. Ripustus on valmiina, joten kuvataulu on helppo kiinnittää seinälle. Pinta on kiiltävä ja valoa heijastava.

Koko

40×40, 60×60, 100×100

Materiaali

Akryyli, Metalli, Lasi, Fine Art