Valikko Sulje

Aamun loisto

50.00 340.00 

Tunnelma metsässä on rauhallinen ja seesteinen. Luonnon äänet ovat alkaneet hiljentyä ja osa linnuistakin on jo muuttanut talvehtimispaikkoihinsa. Hämähäkkien seitit ovat vallanneet pienimmätkin heinät ja oksat, oravan hyppiessä lähistöllä olevissa puissa käpyjä etsien. Ilman täyttää sakea, kostea sumu, verhoten osan maisemasta näkymättömäksi. Ilmassa on syksyn tuntua. Nousevan auringon valo kajastaa sumun läpi luoden hienon aamun loiston koivumetsän keskelle.

Hinnat sisältävät alv 24 % ja ilmaisen toimituksen Suomessa.

Kuva kannattaa klikata auki, jolloin se näkyy tarkkana. Saatavilla eri rajausvaihtoehdoilla, rajaamalla esim. pystykuvaksi.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Laadukkaat kuvatuotteet kotisi sisustukseen

Kuvatuotteet tehdään yhteistyössä suomalaisen valokuvatulostuksen ammattilaisen Beyondprintin kanssa.

Jokainen tilaus käsitellään yksilöllisesti  – voit siis olla varma sisustustaulusi korkeasta laadusta.

Taulujen hinta määräytyy kuvakoon sekä valittavan materiaalin mukaan.

Mikäli kuvaa tai sopivaa kokoa ei löydy verkkokaupan valikoimasta, voitte ottaa yhteyttä yhteyslomakkeen tai sähköpostin avulla.

Arkistokelpoiset paperilaadut

Fine Art – 310 g (Laadukas, paksu ja mattapintainen. Värit toistuvat erittäin hyvin)

Taulutyypit

Akryyli: Kuva painetaan suoraan akryylin pintaan ja se viimeistellään taustalevyllä. Sileäpintainen kuvataulu on valmis ripustettavaksi seinällesi. Pinta on kiiltävä ja valoa heijastava. Vahvuus 7 mm.

Metalli:  Noin 3 mm paksu pääosin satiini-mattapintainen, ei heijastava, mutta aavistuksen metallinhelmeilevä jäykkä taulu ripustuksella. Todella laadukas ja värintoistoltaan hieno. Keveytensä vuoksi helppo kiinnitettävä. Suosituin ja kohtuullisen edullinen taulumateriaali.

Lasi: Koe kuvaloisto suoraan lasille painettuna! Kestävä lasitaulu on sileäpintainen ja siinä on hiotut reunat. Ripustus on valmiina, joten kuvataulu on helppo kiinnittää seinälle. Pinta on kiiltävä ja valoa heijastava.

Kuvasuhde

Vaaka, Pysty

Koko

30×20, 60×40, 90×60, 40×50, 60×75

Materiaali

Akryyli, Metalli, Lasi, Fine Art